Franciskovics Dorota lengyel-magyar tolmács, szakfordító

       
   ÁRLISTA                                                                                                                                            

A fordítandó szövegeket elsősorban e-mailen, levélben, esetleg faxon vagy floppy-lemezen fogadom.  Az elkészült munka továbbítása  a megrendelő igénye szerint hasonlóan - e-mailen,  faxon, floppy-lemezen, CD-n vagy papíron történhet, kivételes esetben személyesen vehető át.
A megrendelés módjától függetlenül lehetőleg személyes (telefonos) kapcsolat során  tisztázni kell a követelményeket (munka jellege, határidő, fizetési feltételek).

 

 

Fordításnál a számlázás alapja a cél dokumentum (lefordított szöveg) Word for Windows/Eszközök/Szavak száma szóközzel program által számított karaktereinek száma. Az ár kialakításában nem számít, hogy melyik nyelvről melyikre folyik a fordítás, viszont figyelembe veszem, hogy általános vagy szakszövegről van szó. Nehéz szövegnek számít továbbá a nehezen olvasható kézírás is. Az árak az ÁFÁt nem tartalmazzák.
 

 

magyarról lengyelre
lengyelről magyarra

Általános fordítás

1,7 Ft/karakter

Szakszöveg,  nehezen olvasható szöveg

1,9 Ft/karakter

Kivételes esetekben az adott fordításra egyedileg szabott  árajánlatot teszek.

Kísérő  (konszekutív) tolmácsolást vállalok rendszerint egyedi megállapodás szerint. A 5.000 Ft/óra irányárnak számit. Legnagyobb tapasztalatom a testvérvárosi kapcsolatok teljes körű tolmácsolásában van (hivatalos, szakmai és baráti rendezvények során).

 

A vállalási határidők az elkészült fordítás  oldalszáma szerint:

 

Felár

 Normál:  3-4 oldal/nap

-

 Sürgős: 5-6 oldal/nap

50%

 Azonnali: 7-8 oldal/nap

100%

A fordítás számítógépen készül, Win Word 2000 ill. XP szövegszerkesztővel. Amennyiben a megbízás nem vonatkozik külön a szövegszerkesztésre is, az anyagot a megtartott szerkezettel készítem el.

 


Titoktartási kötelezettséget vállalok minden,
a fordított anyag tartalmával kapcsolatos információra.

Copyright 2005 - 2015 Lengyel-magyar.com All Rights Reserved.